Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-treneren utskrevet fra sykehuset etter ulykka

- Hvis han hadde ligget på asfalt, hadde ikke dette gått bra.

UTSKREVET: Lars Arne Nilsen ble rygget på da han lå og solte seg uten for leiligheten på treningskomplekset der Brann bor under treningsleiren i Florida. 
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
UTSKREVET: Lars Arne Nilsen ble rygget på da han lå og solte seg uten for leiligheten på treningskomplekset der Brann bor under treningsleiren i Florida. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Lars Arne Nilsen ble rygget på da han lå og solte seg uten for leiligheten på treningskomplekset der Brann bor under treningsleiren i Florida. Han ble fraktet til sykehuset, men tilstanden var stabil. Tirsdag ble han utskrevet.

- Jeg kan bekrefte at Lars Arne er skrevet ut av sykehuset. Det er ganske utrolig. Jeg var der og hentet ham på sykehuset, og han gikk ut sykehusporten selv, sa sportssjef Rune Soltvedt til Nettavisen.

Et av hjulene på den ryggende bilen skal ha havnet over Nilsens mage og det hele omtales som dramatisk. Det myke gresset kan ha reddet trenerens liv.

- At han lå på gresset var gunstig. Hvis han hadde ligget på asfalt, hadde ikke dette gått bra. Dekkene på bilen var brede, slik at trykket ble fordelt. I tillegg ble han reddet av mykt underlag og at han er en kar som tar godt vare på kroppen sin, sa Brann-lege Arne Instebø til BT.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram