- Brann tror de skal spille seg opp, men de kommer ikke til å være i nærheten

Fotballstart i dag.

TÅRER:  Fortvilelsen lyste ut av supporterne etter tapet for Mjøndalen i fjor. Nedrykket var et faktum. I dag starter Brann på ny frisk. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TÅRER: Fortvilelsen lyste ut av supporterne etter tapet for Mjøndalen i fjor. Nedrykket var et faktum. I dag starter Brann på ny frisk. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag starter den norske fotballsesongen med kamper i Tippeligaen og det som nå heter Obos-ligaen (1. divisjon). I sistnevnte kategori finner vi Fredrikstad og Brann, som barker sammen på Fredrikstad stadion klokka 15.00.

I Bergen er det et krav at Brann skal rykke rett opp igjen. Men ikke alle tror det vil skje. På et kickoff for norsk fotball møter vi Davy Wathne, som godt kan sies å ha en mening eller to om Brann ...

- Spillerne går rundt og ser på hverandre, og lurer på hva som venter dem. Brann tror de skal spille seg opp igjen. Men de kommer ikke til å være i nærheten, slår TV 2's ankermann fast.

- Mentalt forberedt - Jeg tror Sogndal og Hønefoss vil fikse nivået på en mye bedre måte. Hønefoss avsluttet sterkt i fjor. Sogndal er vant til å ferdes opp og ned mellom Tippeligaen og 1. divisjon. De er mentalt forberedt, fysisk skikket og godt organisert, sier Wathne.

- Men det kommer til å sette farge på ligaen at Brann er der. Det blir gøy for klubbene som ikke er like påaktet - som ikke har den samme tilhengerskaren - at Brann besøker dem. De vil få et slags glimt av norsk toppfotball og festivitas som klubben står for. Enten vi ler av årsmøtet, eller river oss i håret over alt det tussete de gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.