Brann tror på cupfinale

BERGEN (Dagbladet): Brann- Odd Grenland 3- 2 (1- 0). Cato Guntveit (23) fikk straffe, scoret to mål sjøl og våger å snakke om finalekamp på Ullevaal. - Min beste kamp, sier løpsmaskinen som er i kontraktsforhandlinger med ledelsen.

Cato Guntveit har tålt mye motgang de åra han har vært i Branns A-stall, men Harald Aabrekk har hatt ubøyelig tro på ham. Brann-treneren så tidlig at laget hadde en uslipt edelstein som måtte få hjelp. Mye egeninnsats og mange gode råd fra treneren har gjort Guntveit til en spiller som kan nå langt.

Nå er han i forhandlinger med manager Kjell Tennfjord om ny kontrakt.

- Tidligere var målet å spille fast på Brann. Jeg er ennå ung, og kan bli her en stund til. Men jeg er også moden for å spille utenlands, sier han.

I går var knapt nok Kjetil Løvvik savnet på Brann stadion, men savnet av finalekamp må leve videre for Odd Grenland.

Laget med flest kongepokaler (11), den siste i 1931, øynet flere ganger muligheter for å nå helt fram i går kveld. Odd hentet opp Brann-ledelsen to ganger og bidro til stor cupfest i Bergen.

- Akkurat nå er jeg veldig skuffet. Brann fikk ei billig straffe tidlig i kampen. Vi hadde flere store sjanser, og to baller havnet i stengene. Dette var bittert, sier trener Tom Nordlie.