Medaljekampen i Eliteserien

Brann ute av medaljekampen etter tap mot Godset

Det var en skikkelig sjansefest i Drammen. Godset trakk det lengste strået, og er fortsatt med i medaljekampen. Det er imidlertid ikke Brann.

PÅ RUMPA: Det blir ingen medalje på Brann i årets Eliteserie. Her feirer Marcus Pedersen Godsets første scoring. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
PÅ RUMPA: Det blir ingen medalje på Brann i årets Eliteserie. Her feirer Marcus Pedersen Godsets første scoring. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Strømsgodset - Brann 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Gullkampen er kanskje avgjort, men to runder før slutt var det fortsatt drama i kampen om å ta de andre medaljene.

Begge lagene som møttes til dyst i Drammen hadde mulighet til å ta medalje denne sesongen. Og kampbildet viste at begge lagene hadde fryktelig lyst på det.

Men med tap på Marienlyst er medaljehåpet ute for Brann. Strømsgodset er fortsatt med. Etter å ha slått bergenserne 2-1.

Molde og Sarpsborg kjemper sammen med Godset om sølv og bronse i tredjeplassen. Molde vant 1-0 mot Lillestrøm søndag, mens Sarpsborg slo Aalesund.

Tidlig ledelse

Det var Godset som innledet en forrykende førsteomgang best. De gikk rett i angrep, og Tokmac Chol Nguen prøvde å runde keeper. Brann-forsvaret fikk imidlertid blokkert forsøket.

Men etter bare fire minutter satt den for Godset likevel. Det var Jonathan Parr som la ballen inn i feltet til Marcus Pedersen, som gjorde en god jobb da han vendte og banket til.

1-0 til Godset.

Men Brann ville ikke være noe dårligere. Plutselig skjedde nemlig alt i motsatt ende av banen.

Brann-sjanser

Gjestene var fryktelig nære på da Deyver Vega traff innsiden av stolpen og ut. Godset-keeper Espen Bugge Pettersen havnet på etterskudd, men Mounir Hamoud reddet det neste forsøket på streken.

Begge lagene hadde flust av sjanser utover i omgangen, og det var egentlig ganske utrolig at lagene gikk i garderoben med bare ett mål.

Sjansefesten fortsatte utover i andre omgang, men Godset-forsvaret og Bugge Pettersen i mål holdt unna.

Med ti minutter igjen ble det skikkelig fyr på kampen.

Først scoret Erik Ulland Andersen for Godset. Så svarte Brann med å utlikne.

Deyver Vega vendte opp og satte ballen enkelt i mål. Etter en litt laber åpning på andre omgang, var kampen plutselig i fyr og flamme.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer