Brann utsetter medlemsmøte

Vil ha avklart sesongen først.

UTSATT: Brann utsetter medlemsmøtet til etter at sesongen er avklart. Det kan ende med nedrykk for Bergens-klubben. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
UTSATT: Brann utsetter medlemsmøtet til etter at sesongen er avklart. Det kan ende med nedrykk for Bergens-klubben. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): I morgen kveld skulle egentlig Brann og medlemsutvalget møtes til diskutere ny strategiperiode og den sportslige situasjonen i klubben.

Nå er møtet utsatt, melder Brann på sine hjemmesider.

Etter 2-1-tapet i helga kan Brann i beste fall håpe på å få spille kvalifisering til Tippeligaen 2015. Den uavklarte situasjonen gjør at Brann nå utsetter morgendagens møte.

- Vi lover å komme tilbake med en ny dato for et åpent medlemsmøte så snart sesongen er ferdigspilt. I den situasjonen Brann er i nå, med stor spenning knyttet til sesongavslutningen, er jeg og Erlend enige om at vi bør utsette medlemsmøtet, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen til klubbens hjemmesider.

Roald Bruun-Hansen fikk i går stor oppmerksomhet - dagen etter det sure tapet i Bodø. Den daglige lederen bekreftet at han etter kampen kjøpte øl til en del av Branns supportere, og betalte regninga på 7500 kr av egen lomme.

Å utsette møtet er en beslutning tatt i samarbeid med medlemsutvalgets leder Erland Vågane.

- Vi ønsker full konsentrasjon om serieavslutningen og kampene mot Sogndal og FK Haugesund.

Her kan du lese Eivind Ertesvåg innlegg om Bruun-Hansen. Det er en mann i Bergen som går under kallenavnet «geniet». Det er ikke positivt ment, skriver Ertesvåg.