Brann utsetter medlemsmøte

Vil ha avklart sesongen først.

UTSATT: Brann utsetter medlemsmøtet til etter at sesongen er avklart. Det kan ende med nedrykk for Bergens-klubben. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
UTSATT: Brann utsetter medlemsmøtet til etter at sesongen er avklart. Det kan ende med nedrykk for Bergens-klubben. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen kveld skulle egentlig Brann og medlemsutvalget møtes til diskutere ny strategiperiode og den sportslige situasjonen i klubben.

Nå er møtet utsatt, melder Brann på sine hjemmesider.

Etter 2-1-tapet i helga kan Brann i beste fall håpe på å få spille kvalifisering til Tippeligaen 2015. Den uavklarte situasjonen gjør at Brann nå utsetter morgendagens møte.

- Vi lover å komme tilbake med en ny dato for et åpent medlemsmøte så snart sesongen er ferdigspilt. I den situasjonen Brann er i nå, med stor spenning knyttet til sesongavslutningen, er jeg og Erlend enige om at vi bør utsette medlemsmøtet, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen til klubbens hjemmesider.

Roald Bruun-Hansen fikk i går stor oppmerksomhet - dagen etter det sure tapet i Bodø. Den daglige lederen bekreftet at han etter kampen kjøpte øl til en del av Branns supportere, og betalte regninga på 7500 kr av egen lomme. Å utsette møtet er en beslutning tatt i samarbeid med medlemsutvalgets leder Erland Vågane.

- Vi ønsker full konsentrasjon om serieavslutningen og kampene mot Sogndal og FK Haugesund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer