Brann vil beholde Helstad

Brann fikk for ti dager siden en muntlig prisforespørsel fra Sunderland på toppscorer Thorstein Helstad. Prisforespørselen fra Premier League-klubben var for lav for Brann.

- Vi selger ikke noen før vi føler det er riktig. Nå jobber vi mest med å beholde Thorstein, sier Branns sportssjef Arne Møller til Dagbladet.no.

Møller bekrefter at det kom en forespørsel fra Sunderland for rundt ti dager siden, men vil ikke si noe om beløpets størrelse annet enn at det er langt under hva klubben krever for toppscoreren. Forespørselen var ikke et skriflig bud, men nærmest en muntlig forespørsel.

- Du kan på en måte si det sånn, sier Møller.

Brann skaffet seg i går et konvertibelt lån på 10 millioner kroner. Dette lånet kan gjøres om til aksjer. Nå planlegger Brann neste sesong med toppscorer Thorstein Helstad på laget. Klubben er ikke like avhengig av spillersalg som for en tid tilbake.

- Vi selger ikke noen nå uten at vi føler at det er riktig. Skal vi selge må det føles riktig for Thorstein og klubben. Vi må ikke selge - akkurat det er veldig kjekt, sier Møller til Dagbladet.no.

Brann har hatt en storm av henvendelser fra utenlandske klubber på spissjuvelen etter at Helstad fikk sitt gjennombrudd på landslaget og endte som toppscorer i Tippeligaen.

- 10-15 klubber fra flere land har vist interesse. I denne bransjen er det veldig mange forespørsler, men det er alltid vanskelig å si hvor konkret og dyp interessen er.

(Dagbladet.no)