Brann vil ha Ludvigsen eller Hoset

Skal erstatte Kvisvik.

(Dagbladet.no): Bodø/Glimts Trond Fredrik Ludvigsen (22) og FC Københavns Magne Hoseth (24) er ønsket som erstattere for Raymond Kvisvik (30) i Brann, skriver Bergens Tidende.

Det er liten tvil om at Kvisvik går fra Brann til Fredrikstad nå, selv om klubbene fortsatt venter med å bekrefte handelen til alt er klart. Overgangen skal koste Frekdrikstad omkring seks millioner. Kvisvik har ikke lagt skjul på at han vil hjem og spille for Fredrikstad.

Ludvigsen var aktuell for Brann allerede i vinter, men skrev i stedet ett års kontrakt med Glimt. Det betyr at han kan skifte klubb gratis etter sesongen.

- Vi fikk en henvendelse fra Brann for en uke siden, sier Bodø/Glimts sportslige leder Tor-Ove Falch til BA.

Brann-investor Idar Vollvik sa til TV 2 i går at det ikke skal stå på pengene når det gjelder en eventuell erstatter for Raymond Kvisvik. Han sa også at han ikke ønsket å drive spillerutvikling, men ville bidra til å skaffe en spiller som kunne gå rett inn og styrke laget.

Det kan bety at Brann får sjansen til å hente Magne Hoset. Landslagsspilleren gikk fra Molde til FCK for ti millioner i fjor, og blir dyr å hente tilbake til Norge - om han i det hele tatt ønsker det.

- Det tar jeg når det eventuelt måtte komme en henvendelse. Jeg trives veldig bra i København og ønsker ikke ta stilling til hypoteser, sier Hoseth til BT.

BLIR BRANNSPILLER? Trond Fredrik Ludvigsen får straffe mot Brann 5. mai i år. Foto: Scanpix
BLIR BRANNSPILLER? Trond Fredrik Ludvigsen får straffe mot Brann 5. mai i år. Foto: Scanpix Vis mer
FOR DYR? Magne Hoset i aksjon for FCK mot Rosenborg under Royal League i april.