Brann vil ha ny keeper

BERGEN (Dagbladet): Brann - LSK 1-2 (0-1). Rohnny Westad har hatt tunge tider etter at han kom til Bergen og Brann. I går tabbet han seg ut igjen og ga bort en tidlig og inspirerende ledelse til Lillestrøm. Nå vil manager Kjell Tennfjord søke etter en erstatter.

- Jeg vil ikke snakke om enkeltspillere, men det er klart at vi skal jobbe for å få styrket alle lagdeler før neste sesong. Det inkluderer også keeper-plassen, sier Tennfjord.

Trener Harald Aabrekk brukte tid til et eget møte med Rohnny Westad fredag kveld.

- Mye juling

- Han fikk mye juling etter semifinalekampen mot Rosenborg. Som trener tok jeg opp den faglige vurderingen av hans prestasjoner, noe jeg kanskje kan bedre enn pressen. Han må ta den første scoringen på sin kappe. Vi kan ikke slippe inn lettvinte mål i viktige kamper. Det må i allefall ikke skje tirsdag når vi skal møte Werder Bremen, sier han.

Foranledningen til målet var at Svante Samuelsson felte Runar Kristinsson utenfor 16-meteren etter 14 minutters spill. Leif G. Smerud sendte frisparket forbi muren. Ballen havnet i armene til Westad, men slapp løs igjen og trillet inn i mål.


- Jeg føler meg delaktig i dette tapet, men vi verken vinner eller taper kamper på grunn av en spiller, sier han.

Perfekt mål

Det andre Lillestrøm-målet kom etter innøvde trekk. I kampens 57. minutt sendte Leif G. Smerud et frispark som Arild Sundgot headet perfekt i mål, og utagbart for Westad.

Rohnny Westad reddet også en straffe i går, men det vil ikke bli husket i Bergen etter denne dårlige Brann-kampen.

- Vi vant fordi vi var gode i defensiv organisering og var effektive foran, sier LSK's assistent-trener Hallvar Thoresen.

Branns trøstemål ble kreditert Kjetil Løvvik etter 71 minutters spill.