- Brann vil vurdere Gazza

Middlesbrough-manager Bryan Robson ønsker å leie ut Paul «Gazza» Gascoigne til en norsk klubb. - Vi vil vurdere en henvendelse fra Robson, sier sportslig leder Arne Møller i Brann til Dagbladet.

Robson ønsker å sende Gazza på utlån i sommer slik at midtbanespilleren får viktig kamptrening før høstens ligastart.

- Dette er helt nytt for meg - vi har ikke hørt noe fra Robson. Men skulle det komme en henvendelse vil vi vurdere det, sier Møller.

Mister El Fakiri

Hassan El Fakiri forsvinner til Monaco i midten av juni. Brann mister dermed en av vårsesongens beste midtbane-spillere. Kanskje Gazza blir midtbanedirigent på Brann Stadion i sommer?

- Man skal aldri si aldri. Men dette er som sagt helt nytt for meg. Vi får vente å se om Robson ringer, sier Møller, som opplyser til Dagbladet at klubben har gode alternativer når El Fakiri reiser til Frankrike.

Brann har tidligere hatt gode erfaringer med engelske sommervikarer. West Ham-spissen Trevor Morley var fast inventar på Brann Stadion flere somre på midten av 90-tallet.

Sju Premier League-kamper

Fotballgeniet Gazza har slitt med skader denne sesongen og har bare fått med seg sju ligakamper. Middlesbrough-manager Bryan Robson kommer ifølge PlanetFootball til å kontakte flere skandinaviske klubber i løpet av kort tid.

- Gazza har mistet mye trening i det siste og formen hans er ikke god. Hvis vi finner en klubb han blir fornøyd med vil jeg vurdere å få ordnet noe, sier Robson til PlanetFootball.

Hvordan norske supportere reagerer på å ha Paul Gascoigne i tippeligaen er uvisst. Gazza gjorde seg upopulær i 1993 da han kom med følgende salve før Norge - England på Ullevaal.

- Fuck off Norway, skreik Gazza til tv-kameraene.

TIL BERGEN? Brann har ingenting imot å få Paul Gascoigne på laget.