Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann ville kjøpe Solli

Fikk for høy pris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): RBK har allerede solgt Thorstein Helstad til Brann i sommer. I juni prøvde serielederne seg også på landslagskollegaen Jan Gunnar Solli, skriver Bergensavisen.

Da Brann spurte om en pris på 25-åringen fikk de en sum de ikke var interessert i å betale.

Solli bekrefter overfor avisa at han er kjent med at Brann har tatt kontakt.

- Ja, jeg har hørt om interessen fra Brann og andre klubber. Det er smigrende at klubber legger merke til deg, for da har man jo gjort noe bra på banen. Men jeg har en kontrakt å forholde meg til, og jeg trives godt i Rosenborg, sier Solli.

Solli har vært på Lerkendal siden 2003, men ble sist helg benket fra start mot LSK. På Dagbladet.nos spillerstatistikk er telemarkingen 11. best på RBK med et børssnitt på 4,42 på 11 kamper.

Verken Brann-leder Per-Ove Ludvigsen eller RBK-direktør Nils Skutle ønsker å kommentere saken overfor bergensavisa.

BLIR I ROSENBORG: Jan Gunnar Solli var interessant for Brann, men bare til de fikk et prisoverslag fra trønderne. Foto: Scanpix
BLIR I ROSENBORG: Jan Gunnar Solli var interessant for Brann, men bare til de fikk et prisoverslag fra trønderne. Foto: Scanpix Vis mer