Brann vinner TV-kampen

Brann er ikke bare populære i Bergen, men også i Canal+ og TV 2. Laget til Mons Ivar Mjelde blir å se på skjermen i sju av de 20 første TV-kampene, fem ganger på Canal+ og to ganger på TV 2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rosenborg og Vålerenga kommer på TV fem ganger fra seriestarten 10. april og fram til 17. mai, Fredrikstad og Aalesund fire ganger, Lillestrøm tre ganger, Bodø/Glimt, Ham-Kam, Molde og Viking to ganger og Odd Grenland, Lyn, Start og Tromsø en gang hver.

- Både og

- Vi er vant til å være mye på TV. Brann er blant de klubbene som er mest sett, og penger er makt. Da jeg var ung, syntes jeg nok det var mer moro med TV-kamper enn nå. Selvfølgelig er det fortsatt gøy, men vi taper publikum ved å være på skjermen. Derfor er det litt både og, sier Brann-profilen Raymond Kvisvik til Dagbladet.

Daglig leder Bjørn Dahl mener det er mest positivt å være på TV.

- Sponsorene våre er opptatt av TV, dessuten skaper det engasjement. Det lever vi av. Nå håper jeg bare at klubben snart får en moderne arena, sier Bjørn Dahl.

68 millioner

Ifølge Boye Skistad, daglig leder i Norsk Toppfotball (NTF), er totalen på TV- og tippeavtalen cirka 68 millioner kroner. Av dette går først rundt 13 millioner til prosjekter og driftsmidler. 55 millioner deles ut i kontanter til klubbene i Tippeligaen og 1. divisjon. Tippeligalagene får 41 millioner, 1. divisjonsklubbene 14 millioner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer