Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Brann virket tafatte

Verken RBK-trener Tørum eller målscorer Hoff ble imponert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Direkte klokka 19: HamKam - Rosenborg

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Kort tid etter Branns nederlag i Oslo i går kveld, satte Rosenborg-trener Knut Tørum seg på toget til Hamar.

I kveld skal RBK-toget fosse videre, og ta tre nye poeng i gullkampen. Det er i hvert fall planen til trønderne.

Brann klarte ikke å legge press på Rosenborg i går kveld, da de tamme og veldig lenge sjanseløse røyk 2-0 mot Lyn.

- Det ble ikke fres over dem før Thorstein Helstad kom inn. Brann var uheldige som ikke scoret, men det virket litt tafatt. Dette var ikke det beste jeg har sett av Brann i år, sier Tørum til adressa.no.

Tror på Rosenborg

Målscorer Espen Hoff, som puttet på en perle før pause, ble heller ikke skremt av det bergenserne presterte på Ullevaal.

- Dette var nok en av våre beste kamper i år. Vi var veldig gode i store perioder av kampen, og jeg håper det er en av grunnene til at Brann ikke skapte mer. Vi var stort sett pottetette bakover, sier Hoff til Dagbladet.no.

INGEN GULLKANDIDAT VERDIG: Brann imponerte ingen i går kveld, og ble sendt hjem til Bergen med 0-2 i bagen. Her suser Espen Hoffs mål i nettet. Foto: BJØRN LANGSEM
INGEN GULLKANDIDAT VERDIG: Brann imponerte ingen i går kveld, og ble sendt hjem til Bergen med 0-2 i bagen. Her suser Espen Hoffs mål i nettet. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

- Er du overrasket over at Brann ikke var bedre?

- Jeg hadde nok forventet at de skulle være bedre. Jeg har sett dem bedre i år, for å si det sånn.

- Hvem tror du tar gullet?

- Sånn det ser ut nå blir det RBK. De har hatt god flyt, og hvis den flyten fortsetter vil det jo være fortjent. Brann må spille mye bedre for å slå Rosenborg. De etterlot seg store rom på midtbanen, som ga oss gode muligheter til å spille oss gjennom.

- Uinteressant

Lyn-trener Henning Berg liker ikke snakke om andre lag, og sier han ikke har noen mening om hvem som stikker av med pokalen.

- For meg er det helt uinteressant hvem som tar gullet. Tippeligaen er veldig jevn, og alle slår alle. Det har vi sett flere ganger i år, sier Berg.

Han mener Lyn var på høyde med Brann i Bergen, helt til de kom to bak. På Ullevaal i går kveld var de hele tida foran, og sjelden truet.

image: - Brann virket tafatte

- De ble litt bedre da de la om til en diamant på midtbanen, men vi hadde like gode sjanser som dem, i tillegg til scoringene, sier Berg.

• Les også: Brann-gutta sliter med å forklare tapet, men er sikre på at gullkampen ikke er avgjort

GODT FORNØYD: Knut Tørum og RBK var naturligvis fornøyd med gårsdagens Lyn-seier.
TROR RBK TAR GULL: Espen Hoff puttet Lyns første i går kveld. Han tror RBK-flyten ender i trøndergull.