Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann vraker Bentley etter cupflausen

Store forandringer på laget i toppkampen mot Godset.

VRAKET: Chukwuma Akabueze er blant Brann-spillerne som ofres etter semifinaletapet mot Hødd i Ulsteinvik på torsdag.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VRAKET: Chukwuma Akabueze er blant Brann-spillerne som ofres etter semifinaletapet mot Hødd i Ulsteinvik på torsdag.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

DRAMMEN (Dagbladet): Brann-trener Rune Skarsfjord er hjemme i Bergen med sykdom. I hans fravær ledes Brann i denne rundens hovedkamp av assistent Kenneth Mikkelsen.

Skarsfjord varslet store endringer på laget etter det forsmedelige nederlaget mot Hødd i cupsemifinalen mot Hødd sist onsdag.

To karantener Riktignok er det fire forandringer fra laget som startet på Høddvoll, men bare spissen Bentley er direkte vraket fra startelleveren. Han erstattes av Kristoffer Barmen Hassan El Fakiri og Erik Mjelde mister toppoppgjøret grunnen karantene for gule kort, mens Erdin Demir er skadet.

For de tre har Brann valgt å gi tillit til Simen Wangberg, Fredrik Haugen og Kristoffer Larsen.

Brann-overtak Lagene har møttes 22 ganger tidligere på Marienlyst. Av de har Brann vunnet halvparten, tre er endt uavgjort og vertene har seiret i åtte møter.

Både Strømsgodset og Brann har mye å spille for. Godset vil med seier klatre en plass fra sin tredjeplass ved seier - dersom Molde slår Stabæk. Om Solskjærs menn skulle snuble vil drammenserne innta teten seks serierunder før slutt.

Brann innehar fjerdeplassen før kveldens toppkamp, og er nesten avhengig av å slå Godset om de skal få heng på en medalje i Tippeligaen.

Kampen følger du direkte i Dagbladets fotballstudio.