Brann ydmyket på eget gress. Publikum forlot stadion

Brann - Sogndal 0-4.

• Brann - Sogndal 0-4

(Dagbladet): Brann fikk en opptur etter trenerbyttet, og vant tre kamper på rad. I dag ble de dratt brutalt ned på jorda igjen da de ble regelrett ydmyket av Sogndal på eget gress.

- Jeg kan ikke gjøre noe annet enn for hundrede gang legge meg flat og si unnskyld, sier Erik Huseklepp til BT etter kampen.

- For alle som møter opp er det forferdelig trist. Vi var virkelig på gang, men i dag får vi en på trynet. Resultatene gikk vel litt med oss ellers, så vi kan ikke gi opp. Vi er nok på skuddhold i forhold til andreplassen, så vi må ikke gi opp, sier Huseklepp.

Bare fem minutter ut i oppgjøret sendte Kristian Fardal Opseth gjestene i ledelsen. Og det var bare starten.

FØRSTE TAP: Lars Arne Nilsen opplevde sitt første tap som Brann-trener da bergenslaget ble regelrett banket på eget gress søndag.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FØRSTE TAP: Lars Arne Nilsen opplevde sitt første tap som Brann-trener da bergenslaget ble regelrett banket på eget gress søndag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Mahatma Otoo doblet ledelsen før det var gått tjue minutter. I pausen gjorde trener Lars Arne Nilsen to bytter, og de rødkledde klarte å holde unna. Men drøyt ti minutter før slutt brast det.

Nok en gang var det Opseth som kunne sette ballen i nettmaskene, til 3-0. Da begynte publikum på Brann stadion å forlate stadion.

Men det endte ikke der. Opseth kunne sette sin tredje for dagen etter en elendig klarering fra Amin Nouri på Brann-backen. 4-0 og rein overkjøring.

Dermed opplevde Lars Arne Nilsen sitt første tap etter at han tok over trenerstolen i bergenslaget etter at Rikard Norling fikk sparken. Brann-laget fikk en pipekonsert av de gjenværende supporterne på Brann stadion.