Branns første poeng

Tommy Knarvik ga Brann ledelsen, Terje Leonardsen scoret to ganger, før Jonas Jonsson fastsatte sluttresultatet til 2-2.

Les også:

Moss-Odd 0-1: Bittert tap for Moss

Bryne - LSK 1-1: LSK stjal poeng på Bryne

Bodø/Glimt - Stabæk 2-0: Sæternes skjøt Glimt til topps

VIF - Sogndal 2-0: Petter «156» Belsvik

Molde - Viking 3-0: Molde spilte mesterlig

RBK - Lyn 5-1: Basma i verdensklasse

Fakta fra Tippeligaens 3. runde

Tabellen

Start spilte dermed uavgjort for tredje gang på rad denne sesongen, mens Brann krabbet bort fra bånnplassen i Tippeligaen med sitt aller første poeng.

- Vi er ikke fornøyde. Vi leder og har kontroll, men blir for psykisk forsiktige, sier Brann-trener Teitur Thordarsson til NRK.

Tommy Knarvik ga Brann ledelsen allerede etter tre minutter på noe som så ut som et innlegg. Brann kunne ha økt ledelsen flere ganger før pause, men klarte ikke å omsette sjansene i scoringer. Nærmest var en ellers god Thorstein Helstad.

- Det går greit spillemessig, men jeg mangler scoringen. Som spiss skal du score på slike sjanser, sier Helstad til NRK.

Terje Leonardsen scoret to ganger for Start etter hvilen, men Brann svarte umiddelbart da Jonas Jonsson headet inn utlikningen minuttet etter at Start tok ledelsen.

- Det er synd at de får utlikne så raskt. Vi er ikke fornøyd med ett poeng når vi leder så kort tid før slutt, sier Start-trener Jan Halvor Halvorsen til NRK.

Han var imidlertid strålende fornøyde med lagets unggutter Lars Martin Engedal (18), Kristofer Hæstad (18) og Fredrik Strømstad (20).

- Det er ikke noe problem med så mange unge spillere, så lenge de er så gode, sier Halvorsen.