Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Branns matchvinner kan bli erstattet av Ranheim-profil

Branns Peter Orry Larsen ble matchvinner mot Ranheim. Men Ranheims Kristoffer Løkberg kan fort bli hans erstatter neste sesong.

Knapp seier: 1-0 ved Branns Peter Orry Larsen (t.h.) i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Ranheim på Brann Stadion.

Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
Knapp seier: 1-0 ved Branns Peter Orry Larsen (t.h.) i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Ranheim på Brann Stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Brann- Ranheim 1-0

Brann vant i en kjedelig toppkamp mot Ranheim, søndag kveld. Mannen som reddet tre poeng for Brann var "superreserven" Peter Orry Larsen. Han kom innpå i andre omgang mot Ranheim og avgjorde kampen i det 59. minutt.

Les også: Gullkampen lever i Bergen

Peter Orry Larsen ser fram til en spennende gulljakt med Brann, men neste år kan det hende at han er i en ny klubb.

- For det første så liker jeg ikke merkelappen "superreserve". Jeg vil spille mest mulig fra start, sier Orry Larsen.

Fortjener å spille mer
Men han legger til at mot Ranheim var det litt gøy å være "super".

- Klart jeg synes jeg fortjener å spille mer. I år har jeg vært reserve mange ganger. Jeg har hatt innhopp der jeg har avgjort kamper, og spilt bra. Når det er sagt så har vi en ekstremt god og jevn tropp. Men i dag var det utrolig moro å dukke opp på bakerste stolpe og avgjøre for Brann. Det var tre viktige poeng. Med uavgjort i dag hadde vi fått et unødvendig glipptak, og Rosenborg hadde fått en litt større luke ned til oss, sier matchvinneren.

Tenker ikke på egen situasjon nå
Brann-helten er på utgående kontrakt denne sesongen. Brann har ikke tilbudt midtbanespilleren kontrakt for de neste sesongene. Selv er han usikker på hva framtiden vil by på.

- Nå er det viktig at vi holder følge med Rosenborg. For min egen del så er jeg ikke så interessert å kommentere min egen kontrakt og veien videre i Brann. Det som skjer, det skjer, sier Orry Larsen.

Kan bli erstattet av Ranheim-profil
I pressesonen etter kampen stod Orry Larsen kun meter fra Ranheims midtbaneprofil, Kristoffer Løkberg. Han signerte Brann-kontrakt for noen uker siden.

Løkberg er Brann-spiller fra nyttår, og mange regner han som en erstatter for Orry Larsen. Brann begynner etterhvert å få mange midtbanespillere å velge mellom.

Sjansene er store for at Branns matchvinner mot Ranheim ikke er med rødtrøyene neste sesong.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!