Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Branns nye spiller ble trigget da han hørte om tilskuerantallet: - Det er helt vilt

Brann forsterker med danske Mads Hvilsom.

FORSTERKER: Brann har før sitt eliteseriecomeback styrket stallen med den danske fotballspilleren Mads Hvilsom. Han leies fra tyske Eintracht Braunschweig. Bildet viser sportslig leder Rune Soltvedt, styreleder Eivind Lunde og daglig leder Vibeke Johannesen.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FORSTERKER: Brann har før sitt eliteseriecomeback styrket stallen med den danske fotballspilleren Mads Hvilsom. Han leies fra tyske Eintracht Braunschweig. Bildet viser sportslig leder Rune Soltvedt, styreleder Eivind Lunde og daglig leder Vibeke Johannesen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Brann har før sitt eliteseriecomeback styrket stallen med den danske fotballspilleren Mads Hvilsom. Han leies fra tyske Eintracht Braunschweig.

Hvilsom scoret 16 mål i dansk superliga forrige sesong, og det ga ham 2.-plass på måljegerlisten. Suksessen i Hobro førte til at Eintracht Braunschweig hentet ga ham en treårskontrakt.

I 2. Bundesliga er det ikke blitt suksess for 23-åringen, blant annet fordi spillestilen ikke passer ham. Tyskerne har derfor leid ham ut til Brann fram til sommeren 2017, med mulighet for permanent overgang.

- Det er under ett år siden Hvilsom var en av dansk fotballs mest målfarlige spisser. Vi så på ham da også, men den gang var det ikke mulig å hente ham, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til klubbens nettsted.

- Dette er en angriper med meget gode kvaliteter, og en som vil passe vår måte å spille. Han er først og fremst spiss, men har også hatt suksess på vingen.

Etter sluttforhandlinger og medisinsk test ble kontrakten signert fredag.

- Brann er en av de store klubbene i Skandinavia og hører hjemme blant de beste. Jeg ønsker å være med på denne reisen, sier Hvilsom til Brann.no.

- Når jeg hører at det var 10.000 tilskuere på alle kampene i fjor (i 1. divisjon), tenker jeg at det er helt vilt. Det er jeg ikke vant til, og det trigger meg.

Hvilsom spilte bare fem kamper for Eintracht Braunschweig, uten å score.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media