Branns supportersjef mener Norling er Skandinavias beste trener

- Bare flaks kan redde Brann fra nedrykk.

FÅR STØTTE: Selv om han her får kjeft av Brann-supportere etter tapet mot Sarpsborg 17. Oktober, får Rikard Norling full støtte av Branns supporterleder. Også ekspertene Karl Petter Løkken og Davy Wathne støtter den svenske treneren. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FÅR STØTTE: Selv om han her får kjeft av Brann-supportere etter tapet mot Sarpsborg 17. Oktober, får Rikard Norling full støtte av Branns supporterleder. Også ekspertene Karl Petter Løkken og Davy Wathne støtter den svenske treneren. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært en tøff sesong for Brann. Hele sesongen har de ligget i bunnstriden og kjempet mot nedrykk, men de hadde overkommelig motstand igjen mot slutten av sesongen og mange trodde de skulle greie seg.

Etter tapet mot Bodø/Glimt i går, står allikevel Brann uten poeng på de siste fire kampene. De ligger nest sist på tabellen, bak et Sogndal som imponerte tross tapet mot Molde i går. Foran de to siste kampene, er det beste de kan håpe på en kvalifiseringsplass. Ekspertene er svært usikre på om selv det er mulig for et Brann-lag som virkelig sliter om dagen.

- Tabellen lyver ikke Det er lite ved Brann denne høsten som tyder på at det er noen noen sluttspurt i emne. Prestasjonen mot Bodø/Glimt var bare den siste i en lang rekke skuffende både prestasjoner og resultater den siste halvdelen av sesongen for Brann.

- I starten av sesongen syns jeg de var litt uheldige. De spilte bra, men hadde mye stang ut. Nå i høst syns jeg de virker enormt preget av mangelen på resultater, og Brann er ikke bedre enn tabellen tilsier, sier NRKs fotballekspert Karl Petter Løken til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer