Brannstifter tatt ved Beckhams bolig

Bar et brekkjern og ei kanne bensin.

Politiet har nå bekreftet historien, som The Sun og BBC videreformidler i dag.

Søndag kveld ble en narkoman 38-åring, som også har slitt med psykiske problemer, tatt utenfor Beckhams bolig i Hertfordshire. Victoria var alene med de to barna, mens Becks var på trening med Real Madrid. Mannen skal ha båret på en kanne bensin, et brekkjern, og han var i besittelse av et hvitt pulver som politiet mistenker er dop. Ifølge The Sun hadde mannen tenkt å tenne på huset.

Tatt umiddelbart

Mannen skal også ha ropt mindre hyggelige ord mot boligen, som Beckham har brukt en liten formue på å sikre etter et påstått kidnappingsforsøk for to år siden.

Derfor er Beckingham Palace trygt som et fort, og mannen ble stoppet umiddelbart etter at han hadde kommet seg over muren. Fem sikkerhetsvakter la vedkommende i bakken, og bare et par minutter senere var en stor politistyrke og et politihelikopter på åstedet.

38-åringen er nå siktet for besittelse av ulovlige substanser og han er fortsatt mistenkt for å ha planlagt hærverk mot boligen.

- Uhyggelig

Ifølge The Sun fryktet fru Beckham for sitt liv, og hun skal nå ha rømt fra hjemmet sitt. Men talsmannen som BBC har snakket med er langt mer nøktern:

- David og Victoria er vant til slike episoder, og er veldig fornøyd med sikkerheten ved huset. Victoria vet egentlig ikke så mye om hva som er skjedd, så vi får vente til vi får rapporten fra politiet. Men det er selvfølgelig ikke noe hyggelig å tenke på at han hadde med seg dop og gjenstander som kunne bli brukt for å angripe huset.

To mennesker skal også ha blitt anholdt da de forsøkte å komme seg inn i parets bolig i Frankrike tidligere i sommer.

<B>UTRYGGE?: David og Victoria ved Beckingham Palace - huset som nå har blitt utsatt for angrep av en sinnsforvirret mann.