- Brasil er gode, men ikke spesielle

LA BAULE (Dagbladet): - Brasil er ikke så suverene som folk tror, sier Drillo. Slik får man også fotballtrøst på en søndag. For to døgn før VM-skjebnen skal avgjøres i Marseille begynner man å merke det i den norske leiren. Det er spenning. Veldig mye spenning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Brasils trener, Zagallo, har kjørt en verbal veivals mot nordmennene de siste dagene. Han har sagt at «Drillos ville gått videre i VM med han som trener»- og lørdag knallet han til med «spillerne mine kommer til å ha vondt i nakken etter at de titter på alle de norske langpasningene tirsdag».

- Ikke spesielle

Egil Olsen har forholdt seg rolig etter at han tidlig i VM påsto at Brasil ville vært bedre om de spilte etter hans egen fotballfilosofi. Men i går kom disse ord fra landslagssjefen:

- Brasil er ikke så suverene som folk tror.

- Slår vi Brasil, er det fordi forsvarsspillet fungerer bedre enn det har gjort til nå, sier Drillo.

- De er gode, men de er ikke spesielle. Og sjøl om de kommer til å ha ballen mye, vil de ikke skape mange sjanser. - Brasil er bedre defensivt enn de er offensivt.

- Nærmer det seg et lag?

- Ja, jeg er ganske nær. Men jeg må holde linja fra mine tidligere landskamper. Derfor blir det sikkert ikke det samme som sist.

- Du har prøvd Vidar Riseth på høyrebacken - et godt alternativ?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer