Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasil herjet med Honduras i Robinhos comeback på landslaget

Vant 5-0 i Miami.

SAMBA: Hulk og Brasil-kameratene viste både fotball- og danseferdigheter i Miami lørdag. Foto: Reuters / NTBSscanpix.
SAMBA: Hulk og Brasil-kameratene viste både fotball- og danseferdigheter i Miami lørdag. Foto: Reuters / NTBSscanpix. Vis mer

VM-vertene fra Brasil la inn sambagiret og lekte seg med Honduras i Miami lørdag kveld. Fem mann kom på scoringslista i 5-0-seieren.

Brasil brukte noe tid på å få spillet til å sitte, men tok etter hvert over kampen fullstendig. Bernard sørget for 1-0-ledelse til pause, mens Dante, Maicon, Willian og Hulk fant veien til nettmaskene i annen omgang.

Stolpe-skudd Innbytter Robinho var blant dem som markerte seg sterkt etter hvilen. Han spilte for landslaget for første gang på to år.

- Jeg er fornøyd med spillet vårt. Vi var veldig gode, og det var flott for meg å komme tilbake og spille slik, sa Milan-spilleren, som traff stolpen med et flott skudd.

- Vi fortjente seieren, og jeg er storfornøyd, la Robinho til.

Nesten-skrell Mens brasilianerne lekte seg til seier, gikk det tyngre for regjerende verdensmester Spania lørdag. Laget vant 2-1 uten å imponere borte mot vesle Ekvatorial-Guinea.

Santi Cazorla ga spanjolene en oppskriftsmessig ledelse etter 13 minutter, men Ekvatorial-Guinea overrasket stort da Jimmy Bermudez utlignet ti minutter før pause.

Seks minutter senere scoret Juanfran seiersmålet. Annen omgang ble en tam og sjansefattig affære der Spania hadde god kontroll defensivt.

(NTB)