Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- «Brasil» ikke så gode som jeg trodde

Med kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise på tribunen møttes Pequininios de Jockey fra Brasil og Oslo-laget Ljan til gruppefinale.

Pequininios er blant favorittene i klasse C. På de to første kampene har laget vunnet henholdsvis 16-0 mot Hjelset-Kleive og 7-0 mot Strand Ulv. I dag ble det 4-0 seier mot Ljan fra Oslo.

- Det var en tøff kamp, der vi ble løpende altfor mye i mellom, sa Ljans midtbanespiller Jørgen Ankerstad (14) til Dagbladet.no.

Gledet seg

Ljan møtte veggen mot sine brasilianske motstandere, men går likevel videre.

- Vi vant 10-0 over Hjelset-Kleive i den første kampen vår. Og 2-1 i den siste.

Var brasilianerne så gode som du trodde på forhånd?

- De var gode, men jeg hadde faktisk trodd at de skulle være enda litt bedre.

Tror du det er noen kommende Rivaldoer og Ronaldoer på Pequininios?

- Du skal ikke se bort fra det. Mange av de var skikkelig gode, sier Jørgen.

Kongelig besøk

Brasilianske Pequininios de Jockey er et av Norway Cups mest spennende lag. I dag var det fullt rundt banen da laget spilte sin siste kamp før sluttspillet. Kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise var blant de nysgjerrige tilskuerne - det var neppe brasilianerne klar over.

- Vi ville ikke si noe om det til spillerne. Hadde de vært klar over det hadde de bare spilt samba-fotball og vært mer opptatt av å leke seg enn å følge systemet, sa en av representantene for det brasilianske laget til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media