Brasil knuste Emiratene

Lekte seg til 8-0.

Brasil slapp sambaen løs mot hjelpeløse spillere fra De forente arabiske emirater i en privatlandskamp i fotball lørdag.

Brasil tok det pent med vertskapet de første 45 minuttene, og kun en scoring av Milan-spiller Kaka skilte lagene ved pause.

Men da kampuret passerte 53 minutter hadde brassene varmet nok opp, og det var klart for et spektakulært samba-show som varte en drøye halvtime.

Først satte Adriano inn et straffespark til 2-0. Deretter scoret Kaka sitt andre, før Lucio gjorde 4-0 etter 65 minutter.

John Carews lagkamerat i Lyon, Juninho, satte deretter et frispark rett i mål, før han nikket inn 6-0 ti minutter senere.

7-0 ble satt inn av Fred, før innbytter Cicinho avsluttet sambaleksjonen med 8-0 på overtid.

- Vi gjorde noen feil i førsteomgang, men vi klarte å skape rom i den andre. Forskjellen på lagene var for stor, noe som vi så i andreomgang, sier Brasils trener Carlos Alberto Parreira.

Brasil skulle egentlig ha møtt et sammesatt lag fra Kuwait tirsdag, men FIFA har ikke godkjent oppgjøret som en offisiell kamp ettersom motstanderne ikke er et offisielt lag. Dermed får ikke Brasil med alle sine proffer som spiller i Europa. Kampen blir mest sannsynlig utsatt til neste år.

(ANB)

LETT MATCH: Brasil var ustoppelige mot Emiratene.