Brasil og Argentina skuffet

Overraskende resultater i Sør-Amerika.

Brasil klarte bare 0-0 mot Colombia og ble buet av banen, mens Argentina gikk på et overraskende 0-1-tap for Chile i den søramerikanske VM-kvalifiseringen onsdag.

Brasil hadde med stjerner som Kaka og Robinho, men spilte sin tredje hjemmekamp på rad uten seier. Tilskuerne pep mot spillerne og ropte at landslagstrener Dunga måtte gå av.

- Når et lag forsvarer seg som Colombia gjorde, er det ikke enkelt å vinne. Men vi må finne en måte å bryte gjennom forsvaret, sa Dunga.

For Argentina ble det en enda tyngre kveld. Fabian Orellana scoret i sin landslagsdebut og sørget for Chiles første seier over Argentina i en offisiell kamp (kvalifiseringer, turneringer og sluttspill).

Tidligere har Chile kun vunnet i uoffisielle landskamper, og den siste seieren kom i 1973.

- Det finnes ingen unnskyldning. Noen ganger spiller det andre laget bedre, sa Argentinas landslagssjef Alfio Basile.

- Det virket som om de var 15 spillere mot våre 11. Vi trodde de ville bli slitne i annen omgang, men de fortsatte å spille bra.

Paraguay vant 1-0 over Peru etter scoring av innbytter Edgar Benitez og topper fortsatt den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

IKKE SÅ HØYTFLYVENDE: Brasil og Gilberto Silva (t.v.) kom fort ned på jorda mot Fabian Vargas og Columbia. Foto: BRUNO DOMINGOS/REUTERS/SCANPIX
IKKE SÅ HØYTFLYVENDE: Brasil og Gilberto Silva (t.v.) kom fort ned på jorda mot Fabian Vargas og Columbia. Foto: BRUNO DOMINGOS/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Brasil er nummer to, mens Argentina følger på tredjeplass. De er henholdsvis seks og sju poeng bak Paraguay.

(NTB)

Brasil og Argentina skuffet
LITE LYSTING: Lionel Messi hang med hodet etter Argentinas tap for Chile i går.