Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasil sekunder unna flause, så dukket Alves opp

Berget ett poeng mot Paraguay.

SCORET: Dani Alves utliknet to minutter på overtid mot Paraguay. Foto. Scanpix
SCORET: Dani Alves utliknet to minutter på overtid mot Paraguay. Foto. Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Langt på overtid dukket Dani Alves opp og reddet Brasil for et nytt ydmykende nederlag mot Paraguay. Barcelona-spilleren sørget for at det endte 2-2 mellom lagene i den søramerikanske VM-kvalifiseringen i fotball natt til onsdag norsk tid.

Dario Lezcanzo og Edgar Benitez ga Paraguay en 2-0-ledelse, og da trodde hjemmelaget at de kunne kopiere seirene fra 2011 og 2015 mot Brasil i Copa America.

I stedet slo først Oliveira tilbake med scoring etter 79 minutters spill, og deretter kom Alves med sitt treff to minutter på overtid. Dermed endte som sist for Brasil da de spilte 2-2 mot Uruguay.

Chelseas Willian foret Alves med pasningen som gjorde at Alves kunne skru skuddet sitt forbi Paraguays målmann Justo Villar.

Brasil spilte uten suspenderte Neymar og David Luiz.

Uruguay leder den søramerikanske VM-kvalifiseringen. Natt til onsdag vant de 1-0 hjemme over Peru etter scoring av PSVs Edson Cavani seks minutter ut i 2. omgang.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart