Brasil-sjefen forsvarer Ronaldo - igjen

Rykter om hurtigslanking.

• Brasil - Australia 2-0: Fra tragisk til brukbart

(Dagbladet.no): Ronaldo la pasningen da Adriano fintet seg fri og hamret inn 1-0 mot Australia i går kveld. Men nok en gang ble Brasils VM-toppscorer tatt av banen i 2. omgang.

Uten at fansen skal legge for mye i det, hevder Brasil-trener Carlos Alberto Parreira.

- Han er sakte i ferd med å få rytmen sin tilbake. Men han behøver å spille flere kamper for å komme inn i den, sier Perreira som igjen garanterer Ronaldo i startelleveren i neste kamp, mot Japan.

Akkurat som da Parreira lovte han plass mot Australia - etter den skuffende åpningskampen mot Kroatia.

- Han kommer i form litt etter litt. Den eneste måten han kan gjøre det på er å spille.

Brasiliansk media ymter stadig vekk om at Real-talentet Robinho, eller gårsdagens målreserve Fred skal få sjansen fra start. Uten at det biter på Perreira.

- Robinho er en annen type spiller enn Ronaldo. Og det er noe helt annet å komme inn de siste 20 minuttene, i forhold til å spille de første 70.

29-årige Ronaldo ble testet på sykehus natt til torsdag, etter at Real Madrid-spissen hadde klaget over svimmelhet. Legen fant ingenting galt med spissen som veide inn til VM-sluttspillet på 82 kg, fem mer enn i 2002-VM.

The Times mener at at kiloene er i ferd med å renne av superspissen. Avisa bringer videre rykter fra Brasil-leiren om at han allerede har gått ned over tre kilo på mindre enn ei uke.

Mye tid i badstu skal være ett av slankehjelpemidlene.

Du kan bli svimmel av mindre.

• Din kommentar: Kan Ronaldo fortsatt bli en VM-suksess i Tyskland?

SKAL SPILLE SEG I FORM: Trener Carlos Alberto Parreira akter å spille Ronaldo i form og lover han startplass også i neste VM-match.
SKJØT HULL I LUFTA: To ganger var Ronaldo i god posisjon med ballen foran mål mot Australia. Begge ganger traff han ikke ballen skikkelig.