BRASIL-TRENER:  Luiz Felipe Scolari tok journalistene i skole på nattas pressekonferanse. FOTO: NTB SCANPIX
BRASIL-TRENER: Luiz Felipe Scolari tok journalistene i skole på nattas pressekonferanse. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Brasil-sjefen rystet av bråket: - Så nå skal vi ikke få flere straffer?

Andre mener Marcelo burde sett gult.

Brasil - Mexico 0-0

(Dagbladet): Da Marcelo (26) gikk i bakken innenfor 16-meteren to minutter før slutt, ropte Brasil på straffe i går kveld.

Mexicos forsvarsspiller Raul Jimenez la en hånd på den høyre skulderen hans.

Marcelo falt, håret sto rett til værs - og Real Madrid-spilleren signaliserte med hele seg at dommeren burde blåst straffe.

Men den sortkledde vinket spillet videre. Det fikk blant andre Tottenham-keeper Brad Friedel til å reagere.

- Marcelo skulle hatt gult kort for filming. Det var nesten verre enn Freds filming mot Kroatia, sa Friedel, ifølge BBC.  

Ilsk Brasil-trener Luiz Felipe Scolari er av en annen oppfatning:

- Så nå skal ikke Brasil få flere straffer? Dette er mitt spørsmål til dere. Alt dere gjorde sist var å kritisere straffen til Fred, sa en ilsk Scolari på nattas pressekonferanse.

KONTROVERSIELT:  Marcelo gikk i bakken i duellen med Raul Jimenez. - For lett, mente dommeren, som vinket spillet videre.  FOTO: NTB SCANPIX
KONTROVERSIELT: Marcelo gikk i bakken i duellen med Raul Jimenez. - For lett, mente dommeren, som vinket spillet videre. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

Et straffespark kunne avgjort kampen i Brasils favør. I stedet endte det med 0-0. Dermed blir det gruppespenning til siste slutt for brasilianerne.

Ikke i tvil Selv sier Marcelo om straffesituasjonen:

- Jeg hadde ballen. Men han dro i meg. Hadde han ikke stoppet meg, kunne jeg skutt eller slått et innlegg. Men forsvarsspilleren dro meg ned, så jeg tenkte umiddelbart at det var straffe, sier han til avisa Globo.

Han tror ikke at dommeren koblet situasjonen til Fred, som fikk en tvilsom straffe mot Kroatia.

- Jeg tror ikke det. Dommerne er kompetente, og tenker ikke på en kontroversiell situasjon fra en annen kamp. De to situasjonene har ingenting med hverandre å gjøre, sier han.

Brasil leder gruppa - og har alt i egne hender - selv om mange var skuffet etter 0-0 mot Mexico i går.