Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasil-sjefen vil ha Neymar til Premier League

Slik at 19-åringen blir komplett.

HVA MED CHELSEA? Neymar får klare råd fra Brasils landslagssjef Mano Menezes etter spissens to mål i London. Foto: AP/ Tom Hevezi
HVA MED CHELSEA? Neymar får klare råd fra Brasils landslagssjef Mano Menezes etter spissens to mål i London. Foto: AP/ Tom Hevezi Vis mer

• Scoret to Skottland: Viste seg fram foran Mancini og Ancelotti

Neymar (19) er et av de heteste salgsobjektene i internasjonal fotball. Brasils landslagssjef mener stortalentet kan utvikle seg mest i England.

Neymar spiller for Santos i hjemlandet, men både Chelsea og Real Madrid er på jakt etter 19-åringen. Tidligere har Chelsea fått et bud avslått.

Spissen scoret begge målene da Brasil slo Skottland 2-0 i London søndag. Brasils landslagssjef Mano Menezes mener den fysisk krevende spillestilen i engelsk fotball vil gjøre Neymar til en mer komplett spiller.

- Stilen i England vil gjøre ham sterkere fysisk, og han må lære seg å komme seg unna tette markeringer. Hvis han gjør det, vil han bli en mer komplett spiller. Jeg ser ikke noe problem i at han drar, selv om det aldri vil være bra for supporterne i Brasil at de beste spillerne drar. Jeg forstår den personlige og økonomiske motivasjonen som avgjør slike ting, sier Menezes.

Men det spørs om Neymar har lyst til å flytte til England. Etter søndagens kamp hevdet han at det ble kastet en banan etter ham og at hele stadion buet da han skulle ta straffe.

Det skotske fotballforbundet (SFA) skriver i en pressemelding at fansen oppførte seg meget bra under London-besøket, og kjenner ikke til banankasting.

- Det har ikke blitt rapportert om en slik hendelse til politiet eller vaktene på stadion, skriver SFA.

(NTB-AFP/Dagbladet)

PEPET UT: Her feirer Neymar sitt andre Brasil-mål på Emirates. Lagkamerat Lucas Leiva (t.h) bekreftet i går at det ble kastet en banan inn på banen, han plukket den opp. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh
PEPET UT: Her feirer Neymar sitt andre Brasil-mål på Emirates. Lagkamerat Lucas Leiva (t.h) bekreftet i går at det ble kastet en banan inn på banen, han plukket den opp. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media