Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasil slaktes etter uavgjortkamper

BRASILIA (NTB-Reuters): Brasiliansk presse var ikke nådig mot sine egne verdensmestre i fotball etter at laget spilte 1-1 mot Guatemala i Concacaf Gold Cup i går. To dager tidligere måtte Brasil nøye seg med 0-0 mot Jamaica.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«For et ynkelig lag dette er» var overskriften på førstesiden til Jornal dos Sports i dag. Avisen anklaget landslaget for å spille enda verre enn i 0-0-kampen mot Jamaica.

«Uavgjort mot Jamaica var pinlig. Enda et uavgjortresultat mot et lag som aldri har kvalifisert seg for VM-sluttspillet er en ydmykelse for brasiliansk fotball», tordnet avisen.

Romario så ut til å ha avgjort kampen for favorittene da han ordnet 1-0 11 minutter før slutt, men Guatemala utlignet på overtid. Det holder ikke for et lag som skal forsvare VM-tittelen.

«Brasil er kanskje favoritter til å vinne VM i Frankrike, men vi er langt unna å vise det i praksis», skrev Jornal dos Sports.

Selvsagt får treneren mye av skylden. Han terget på seg hele den fotballgale nasjonen tidligere i uken, med å si at han var glad for uavgjort mot Jamaica. Mario Zagallo mente at spillerne trengte en lærepenge.

«Zagallo har mye å forklare», sa den tidligere stjernespilleren Roberto Falcao. Som så mange andre idrettsutøvere er han blitt ekspertkommentator for et tv-selskap.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!