Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasil snublet mot Bolivia

Bolivia slo Brasil 3-1 i den søramerikanske VM-kvalifiseringen. Dermed kan brassene bli nødt til å vinne sin siste kamp mot Venezuela for å komme til VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En keepertabbe av Marcos ødela mye for brasilianerne.

- Alle skudd på denne banen er vanskelige for keeperne, sa trener Luiz Felipe Scolari etter kampen. Han ville ikke kritisere keeperen sin for målet som ga 2-1 ledelse til Bolivia og som var sterkt medvirkende til at Brasil tapte kampen.

Banen i La Paz ligger på 3600 meters høyde, og det var dette Scolari siktet til da han sa at alle skuddene er vanskelige for keeperne.

- Marcos må kunne gjøre feil han også, akkurat som alle de andre spillerne på laget, sa treneren.

Han ville ikke si noe negativt om verken forberedelsene til kampen eller det faktum at den gikk på 3600 meters høyde, men Scolari kritiserte spillerne sine for ikke å ha fulgt den taktikken som var lagt opp.

- Bolivia var bedre enn oss. Vi klarte ikke å spille på det nivået jeg vet vi kan, sa Scolari etter kampen.

Brasil ligger fortsatt på 4. plassen i den søramerikanske VM-kvalifiseringen. Laget har plass i VM-sluttspillet per i dag, men det gjenstår en kamp, og Uruguay ligger bare poenget bak. Dermed må Brasil vinne den siste kvalifiseringskampen for å være bombesikker på å komme med i VM-sluttspillet neste år.

Brasil har hjemmekamp mot Venezuela i siste runde, som spilles førstkommende onsdag. Uruguay spiller hjemme mot Argentina, som allerede har vunnet gruppa før de møter Peru i dag.

(NTB)

DEPPER: Denilson (t.v.) og Rivaldo ser ikke ut til å være fornøyd med egen innsats etter tapet mot Bolivia.
Hele Norges coronakart