Brasil-spillerne trengte psykolog etter tapet av Neymar

- Alle snakket om det.

PÅ SIDELINJA:  Men Neymar kommer til å følge lagkameratene sine tett. Foto: NTB Scanpix
PÅ SIDELINJA: Men Neymar kommer til å følge lagkameratene sine tett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tapet av Neymar i semifinale og en eventuell finale, har gått hardt inn på Brasil. Supporterne har mister sin største kjæledegge; lagkameratene den store stjerna.

Den brasilianske landslagstroppen har tidligere fortalt at de har brukt psykolog i forkant og under VM på hjemmebane. Hun ble også en nøkkelbrikke etter tapet av Neymar.

- Vi trengte det Det er  Regina Brandao som har fått oppgaven å lindre smerten og få fokuset på riktig plass.  Idrettspsykologen har jobbet med Brasil-trener Luiz Felipe Scolari i en årrekke.

I går fikk den suspenderte spilleren Thiago Silva spørsmål om hva Brandao har gjort for lagkameratene:

- Neymar var noe vi alle snakket med henne om. Vi trengte det, for alle tenkte på det.  Vi snakker ikke bare om Neymar, vi snakker om alt som har med fotball å gjøre. Det er viktig for at vi skal prestere på banen, sier Silva ifølge Independent.
Fokuserer Luiz Felipe Scolari ble også spurt om tapet av Neymar. Han har brukt de siste dagene på å overbevise troppen om at Neymar har gjort sin del i VM, og at det nå er opp til gjengen som er igjen:

- Vi har lagt det bak etter at vi forsto han ikke kunne spille.  Vi spiller for oss selv og for landet. Og for alt Neymar har gjort for oss. Vi har fokuserer på de riktige tingene nå, sier Scolari ifølge Independent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer