Brasil-stjerna Neymar i strid med Playboy

Får bladet fjernet fra butikkhyllene.

PLAYBOY-KONFLIKT:  Neymar har vært i konflikt med mannebladet Playboy den siste tida, og den aktuelle Playboy-utgaven må nå fjernes fra butikkhyllene.. Foto: AP Photo/Themba Hadebe
PLAYBOY-KONFLIKT: Neymar har vært i konflikt med mannebladet Playboy den siste tida, og den aktuelle Playboy-utgaven må nå fjernes fra butikkhyllene.. Foto: AP Photo/Themba Hadebe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brasil-stjerna Neymar har vunnet en rettslig tvist med mannebladet Playboy.

Neymar har vært i konflikt med magasinet etter at fotballstjernens ekskjæreste prydet forsiden av juni-utgaven av brasilianske Playboy.

- Fjernes På forsida er det bilde av modellen Patricia Jordane og teksten «Brunetten som sjarmerte Neymar». Neymar beskylder magasinet for løgn, og han mener det har brukt navnet hans uten godkjennelse.

En domstol i São Paulo bestemte torsdag at magasinet skal fjernes fra bladhyllene. Playboy vil daglig bøtelegges drøyt 12.000 kroner (4500 reais) hvis bladene ikke tas bort. Dommen kan ankes.

Brasil møter Chile i åttedelsfinalen i VM lørdag. Neymar har scoret fire mål så langt i mesterskapet.

- 100 Da Neymar gjorde 1-0 mot Kamerun i fotball-VM mandag kveld, var det Brasil mål nummer 100 i VM-historien. Det historiske målet kom også i Brasils kamp nummer 100 i VM-historien.

Neymar scoret også enda et mål i kampen som endte med 4-1-seier til Brasil.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer