Brasil-stjernene snudde til seier mot USA

Gull i Prøve-VM.

DAGENS MANN:Luis Fabiano skåret to mål da Brasil snudde kampen mot Brasil og vant Prøve-VM i Sør Afrika.  Her må den amerikanske keeperen Tim Howard innse at ballen går over linja til utlikning.  Foto: REUTERS
DAGENS MANN:Luis Fabiano skåret to mål da Brasil snudde kampen mot Brasil og vant Prøve-VM i Sør Afrika. Her må den amerikanske keeperen Tim Howard innse at ballen går over linja til utlikning. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Brasil - USA 3-2 (0-2)

Det så stygt ut for Brasil da de gikk til pause med 0-2 mot USA, men en strålende andre omgang sørget for at Brasil tok gull i oppvarmingen til fotball-VM i Sør Afrika neste sommer.- Dette gjør vondt, men jeg er stolt av spillerne mine. Jeg håper verden ser at vi har et bra lag og at vi har tatt et stort steg fremover, sier USA-trener Bob Bradley ifølge BBC, som kunne se at Clint Dempsey og Landon Donovan sendte amerikanerne foran til pause.

Spissen Luis Fabiano tente håpet for Brasil med en rask skåring allerede før minuttet var spilt etter pause. 29-åringen tverrvendte på 16-meterstreken og banket ballen ned i det nærmeste hjørnet.

Og det var bare begynnelsen.

Fabiano og LucioDen nyervervede Real Madrid-stjernen Kaká trodde han hadde utliknet, men dommertrioen mente USA-keeper Tim Howard tidsnok hadde fått hånda på ballen og slått den ut.

Kvarteret før slutt var derimot Luis Fabiano på plass igjen i det som ble en omgang med spill mot et mål.

Robinho fyrte av, men traff treverket. Sevilla-spissen Fabiano var først på returen og kunne enkelt styre inn utlikninga med pannebrasken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer