Brasil til finalen etter kaos-kamp

Krig i Copa America.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brasil - Uruguay 2-2 (5-4 etter straffesparkkonkurranse)

Det ble reprise på semifinalen for tre år siden da favoritten Brasil braket sammen med Uruguay i kampen for finaleplass i Maraicabo i Venezuela i natt.

Etter en knalltøff batalje i stekende hete, ble det til slutt Arsenal-spiller Gilberto som scoret det avgjørende straffesparket som sendte Brasil til finalen.

- Man må lide for å være et vinnerlag, i de tøffeste øyeblikkene handler det om mot og å kjempe helt til siste slutt, sa en lykkelig Brasil-trener Dunga etter semifinalen, i følge BBC.

Mørkt

Maicon sendte gultrøyene foran etter kvarteret da han banket inn en retur fra Uruguay-keeper Mineiro.

Da sviktet flomlyset.

Da fotballkampen endelig startet igjen kvarteret senere, tok de lyseblå fra Uruguay kommandoen.

TUMULTER: Uruguay-spillerne likte dårlig å tape for Brasil, etter kampen oppsto det knuffing og tilløp til slossing ute på banen. Foto:RODRIGUA ARANGUA/AFP
TUMULTER: Uruguay-spillerne likte dårlig å tape for Brasil, etter kampen oppsto det knuffing og tilløp til slossing ute på banen. Foto:RODRIGUA ARANGUA/AFP Vis mer

Alvaro Recobas venstrefot skapte trøbbel for Brasil på dødball gang etter gang og fire minutter på overtid i første omgang kom utlikninga.

Doni klarte ikke å klarere ballen inne i feltet og kula landet i beina på den tidligere Manchester United-spissen Diego Forlan, og fra kanten av 16-meteren satte den notoriske måltyven ballen i mål.

Julio Baptista skaffet Brasil ledelsen med et hodestøt fem minutter seinere, før Uruguay-innbytter Sebastian Abreu utliknet 20 minutter før full tid.

Tumulter

Ururguay hadde en gylden mulighet til å skalpen på Brasil da Fernando traff stolpen, men Uruguays midtbanespiller Pablo Garcia klinket også ballen i treverket.

Etter kampen oppsto knuffing og tilløp til slåsskamper da skuffede blåtrøyer så ut til å bli provosert over Brasils jubelscener.

Brasil møter Argentina eller Mexico i finalen søndag, tilen kamp Dungas disipler tenkt å vinne uansett hvem som står på motsatt banehalvdel.

- Hvis vi ikke vinner turneringen, vil denne seieren være verdiløs, slår Real Madrid-driblefanten Robinho fast, i følge NTB.

Brasil til finalen etter kaos-kamp
<B>TOPPSCORER:</B> Robinho jubler etter å ha scoret på sitt straffespark. Brasilianeren er toppscorer i turneringen med seks mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer