Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasil-trener lover noen stjerner på Ullevaal

NFF har sjekket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Forrige onsdag signaliserte Brasil-trener Dunga at han neppe kommer til å ta med Ronaldinho og superstjernene til Ullevaal 16. august.

Først onsdag kommer spilleruttaket til verdensmesteren fra 1994. I mellomtida har NFF fått løfter om at privatkampen ikke blir helt stjernefri.

- Vi har nå fått lovnader om at det blir en miks av kjente stjerner og nye, yngre spillere på Ullevaal, sier informasjonssjef Roger Solheim i NFF til NTB.

Solheim sa til Dagbladet.no onsdag at det var intensjonen at alle heltene skulle stille i Oslo. En telefon til matchagentene kan ha gitt resultater.

- Vi gjorde det klart at etter kontrakten skulle Brasil stille med sitt beste lag, og at kampen koster oss store penger, sier Solheim til NTB.

Kampen mellom Norge og Brasil er utsolgt og landslaget har ikke tapt mot søramerikanerne på tre møter.

NY SJEF: Her poserer Dunga med et VM-frimerke, som kaptein og Brasil-vinner i 1994. Snart tar han med seg et landslag til Norge.