Brasil vil ha hevn

NANTES (Dagbladet): Brasil - Marokko 3- 0. Gruppevinner Brasil kommer ikke til å ta det piano mot Norge sankthansaften. Tvert imot. - Brasil kommer til å være på sitt beste mot Norge, sier trener Mario Zagallo - mer enn revansjelysten etter Ullevaal-tapet i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Brasil er videre i mesterskapet, og Zagallo kunne spart million-beina til stjernene sine for sammenstøt med norske muskler. Men brasse-sjefen har ikke tenkt til å forandre mer enn høyst nødvendig.

Han kommer til å stille med sine beste menn. For å vise verden hvordan kunst-fotballen hans kan se ut på en god dag. Og for å gi Egil Olsen en nesestyver - som takk for sist etter Oslo-tapet i fjor. Og som en maktdemonstrasjon mot denne freidige norske treneren som tror han kan gjøre Brasil bedre.

Mye å hevne

- Zagallo har mye å hevne mot Norge, både etter tapet sist, og etter uttalelsene herr Olsen har kommet med. Derfor har han veldig lyst til å slo Norge, selv om Brasil allerede har vunnet gruppa. Derfor kommer han ikke til å la Ronaldo stå over den kampen, sier brasilianske fotballjournalister til Dagbladet.

Og Zagallo selv tror forestillingen i Marseille 23. juni vil by på vakker brasse-fotball: - Brasil trenger noen kamper på å spille seg i form. Mot Marokko klarte vi å heve oss flere hakk i forhold til Skottland-kampen. Det hadde jeg regnet med. I dag spilte vi glad og positiv fotball, sa Zagallo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer