Brasil vinner knepent - igjen

CHANTILLY (Dagbladet): Brasil mot Frankrike. To bortimot identiske lag når det gjelder organisasjon, spillestil og dyktighet. Trolig blir finalen avgjort på enkeltprestasjoner. Begge lag har folk som kan gjøre det utrolige. Men hvem av dem har dagen: Ronaldo eller Zinedine Zidane?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet har sett på kveldens finalelag, spiller for spiller. Det ender i en knepen seier til Brasil.

Frankrike taper poengkampen på spissene sine. De har skuffet stort så langt i VM. Og det er lite som tyder på at de skal få det lettere i kveld, selv om midtforsvaret er Brasils ømmeste punkt.

  KEEPERE

Tafarell

Fabien Barthez

To toppkeepere som behersker alt. Begge har vist seg gode i feltet, raske på streken og iskalde nok til å vinne en straffe-konkurranse.

  HØYRE BACK

Cafu

Lilian Thuram

Begge er viktige angrepsvåpen. Thuram har hatt størst suksess framover, og scoret begge målene i semifinalen mot Kroatia. Defensivt er begge i toppklasse, om enn ikke feilfrie.

  MIDTSTOPPERE

Junior Baiano

Frank LeBoeuf

Baiano er noe så sjeldent som en brasiliansk svakhet og sliter med motstandere som kommer i stor fart. Muligens er LeBoeuf det samme hos Frankrike. Chelsea-stopperen blir kastet rett inn for suspenderte Laurent Blanc og har et voldsomt press på seg. Får det stritt om Ronaldo er i slag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer