BRASIL

Brasils trener Mari Zagallo må tåle krass kritikk etter 1-0-tapet mot Argentina. - Laget spilte uten hjerte, og takk Gud for at dette skjedde nå og ikke i VM, sier legenden Pelé.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Våkn opp, Zagallo! skriver sportsavisa i Rio Jornal do Sports.

- Bare én trening foran kamp holder ikke, var en av unnskyldningene Zagallo prøvde seg med. Uten at den ble hørt i de brasilianske hjem.

Tap i siste kamp på hjemmebane før VM tolereres ikke i landet der bare seier og gull er godt nok. At tapet kom mot erkerival Argentina gjør ikke saken noe bedre.

Men aller verst - bare seks uker før ballen ruller i Frankrike: Måten resultatet kom på.

Forsvaret fungerte ikke, midtbanen fant ikke rytmen og på topp var Romario og Ronaldo en skygge av seg selv.

- Brasil var forferdelige. Vi må forbedre oss mye, sier den tidligere superstjernen og nå koordinator for landslaget, Zico.

Fra legenden Pelé kommer følgende salve:

- Dette var en kamp vi må glemme. Laget spilte uten hjerte, og takk Gud for at dette skjedde nå og ikke i VM, sier Pelé.

De mest optimistiske tviholdt på håpet om at historien gjentar seg: Sist gang Brasil tapte mot Argentina på Maracana var i Pelés debutkamp i 1957. Et år seinere vant landet sin første VM-tittel...

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer