<strong>FORNØYDE:</strong> Brasil-fansen var fornøyde med 3-0-seier og avansement over Chile i går. I Brasil fikk derimot fansen en litt annen beskjed via en avisannonse. Foto: Alexandre Meneghini / AP.
FORNØYDE: Brasil-fansen var fornøyde med 3-0-seier og avansement over Chile i går. I Brasil fikk derimot fansen en litt annen beskjed via en avisannonse. Foto: Alexandre Meneghini / AP. Vis mer

Brasiliansk avis meldte at Brasil var utslått fra VM

Sjokkerte brasilianske fans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Leserne av en av Brasils største aviser fikk seg et sjokk tirsdag, da det sto på trykk at Brasil var ute av fotball-VM.

Det skulle bli dagen for jubelrus i alle medier, men leserne av Folha de São Paulo fikk servert et noe annet bilde dagen etter 3-0-triumfen i åttedelsfinalen mot Chile.

En annonse i avisen, rykket inn av en supermarkedkjede, uttrykte sorg over at Brasil var «utslått» av VM. Fansen fikk beskjed om å se framover mot 2014, da VM arrangeres i sambalandet.

- Laget forlot VM, men ikke våre hjerter. Takk Brasil, vi sees i 2014, het det.

En talsperson for supermarkedkjeden Extra sier at annonsen ikke skulle stått på trykk, men at det dreier seg om et hendig uhell.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer