Brasiliansk fotballtalent funnet drept og partert i Rio

Hevn for biltyveri.

SKREKKHISTORIE: Det brasilianske fotballtalentet Gabriel Costa skal ha blitt henrettet for å ha stjålet en bil i en av Rio de Janeiros slumområder. Faksimile: http://globoesporte.globo.com / Foto: www.fluminense.com
SKREKKHISTORIE: Det brasilianske fotballtalentet Gabriel Costa skal ha blitt henrettet for å ha stjålet en bil i en av Rio de Janeiros slumområder. Faksimile: http://globoesporte.globo.com / Foto: www.fluminense.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Man er ikke fremmed for historier av det makabre slaget fra Rio de Janeiros slumområder, men det er ikke ofte disse krysser over til fotballens verden.

Så er dessverre tilfellet for 18 år gamle Gabriel Costa.

Costa, som spilte fotball for brasilianske Fluminese, ble meldt savnet i mai, men politiet har nå funnet deler av det de tror er liket av unggutten.

Drept for å ha stjålet bil En lokal gangsterboss, Alex 'Lico' Lopes Sacramento, er mannen som visstnok skal ha bestilt ugjerningen, og politiet melder nå at to av hans håndlangere er arrestert.

De to er 25 år gamle Dino Marcela da Silva, også kjent som «Astronauten» eller «Slakteren» og 22 år gamle Douglas da Conceicao Ventura, kjent som «01».

Årsaken til at mordet ble bestilt, er at Costa, sammen med et par venner, skal ha stjålet en bil i den delen av slummen for 'Lico' regjerer. Denslags faller ikke i god jord.

- Lederen av den lokale narkohandelen, Lico, hadde allerede gjort det klart at han ikke ville tolerere småkriminalitet i området. Det tiltrekker seg nemlig politi. Han ga derfor ordre til sine to underordnede om at de skulle partere liket av Costa, og kaste det elven, sier politiets talsmann ifølge avisen O'Globo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.