<strong> I GODT HUMOR:</strong>  Fred var i meget godt humor da han ble hentet inn i den brasilianske troppen før Copa America.  Foto: NTB scanpix
I GODT HUMOR: Fred var i meget godt humor da han ble hentet inn i den brasilianske troppen før Copa America. Foto: NTB scanpix Vis mer

Brasiliansk landslagsspiller tatt for doping

Tatt under Copa America.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Midtbanespilleren Fred (22) skal ha levert en positiv dopingprøve under Copa America i sommer, skriver ESPN.

Sjakhtar Donetsk-spilleren har testet positivt på det vanndrivende stoffet Hydroklortiazid, som er et vanndrivende middel, skriver Antidoping Norge.

- Dette er stoffer som potensielt kan hemme utskillelsen av forbudte stoffer eller øke urinproduksjonen slik at konsentrasjonen av forbudte stoffer i urinen fortynnes for derved å skjule nærvær av disse stoffene i en dopingprøve. Stoffene er forbudt både i og utenfor konkurranser, skriver Antidoping Norge.

Freds B-prøve vil bli offentliggjort seinere i dag.

- Vi avventer resultatene. Foreløpig er alt konfidensielt, sier lege Rodrigo Lasmar i det brasilianske laget til globo.

Fred spilte to kamper under det søramerikanske mesterskapet.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer