Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasiliansk toppkeeper fra Inter til QPR

- Jeg kunne ikke vært mer imponert.

NY SIGNERING: Julio Cesar ble blant annet kåret til den tredje beste keeperen i verden i 2009. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / NTB scanpix
NY SIGNERING: Julio Cesar ble blant annet kåret til den tredje beste keeperen i verden i 2009. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det melder Queens Park Rangers på sin egen hjemmeside i kveld. Den 32-årige keeperen har bundet seg til London-klubben i fire år.

- Det er fantastisk at vi har vært i stand til å lokke en så god keeper til klubben. Når muligheten til å signere en spiller med hans kvalifikasjoner kom, må du reagere raskt, og vi klarte å få i stand en avtale, sier QPR-manager Mark Hughes.

Queens Park Rangers har tidligere denne sommeren hentet Robert Green fra West Ham.

- Det har alltid vært min intensjon å hente inn to keepere til klubben i sommer, og nå har vi fantastisk konkurranse i den rollen, sier Hughes.

Glad Julio Cesar vant serien fem ganger, og Champions League én gang i løpet av de fem årene han var i Inter.

- Jeg er så glad for å være her. Ambisjonene til denne klubben ble presentert for meg av styreformannen og treneren, og jeg kunne ikke vært mer imponert, sier Cesar til QPRs hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media