STYRKER MIDTBANEN: Etter ett år i Benfica drar Ramires til Chelsea og Premier League. Her fra VM i Sør-Afrika, der han spilte fire av fem kamper. Foto:  AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
STYRKER MIDTBANEN: Etter ett år i Benfica drar Ramires til Chelsea og Premier League. Her fra VM i Sør-Afrika, der han spilte fire av fem kamper. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANOVis mer

Brasiliansk VM-stjerne til Chelsea for 160 mill.

- Alle spillere i verden ville elsket å spille her, sier Ramires.

||| (Dagbladet): Bortsett fra kjøpet av Yossi Benayoun har det vært en sjeldent fredelig sommer på overgangsfronten for Chelsea.

De fleste har imidlertid forventet at klubben ville sikre seg den unge brassestjernen Ramires fra Benfica i god tid før 1. september - og i kveld kom bekreftelsen.

- Alle spillere i verden ville elsket å spille for Chelsea. Dette er en stor mulighet for meg, sier 23-åringen til klubbens hjemmeside.

Ifølge Sky Sports ligger overgangssummen på 16,3 millioner pund - drøye 160 millioner kroner. Kontraktens varighet er på fire år.

Ramires er en spennende midtbanespiller med både defensive og offensive kvaliteter, og var en del av Brasils tropp i VM i Sør-Afrika. Der var han på banen i fire av fem kamper - den ene han sto over var på grunn av to gule kort. Per dags dato står han oppført med 17 landskamper.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti er henrykt over å sikre seg brassejuvelen.

- Han er en fantastisk spiller, han er veldig ung og kommer til å være framtida for det brasilianske landslaget. Jeg håper han blir framtida for Chelsea også, sier han.