Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasilianske supportere slåss med politiet

Og angrep dommeren.

Det oppsto bråk på flere brasilianske fotballarenaer i natt norsk tid. Verst var det i Niteroi der tilskuerne slåss med politiet.

Botafogo-fansen invaderte banen etter at det nedrykkstruede laget deres tapte 1-2 for Corinthians hjemme på Caio Martins-stadion i Niteroi, nær Rio de Janeiro.

En av tilskuerne prøvde å angripe dommeren, men ble sparket av linjemannen og pågrepet av politiet.

Køllebærende politi tok seg også opp på tribunene for å bevare orden, mens flere av dem havnet i slåsskamp med rasende fans, noen av dem dekket av blod, både på og utenfor stadion.

I Sco Paulo beslagla politiet 200 sandaler som Palmeiras-fansen hadde tenkt å kaste på sitt eget lag, mens en gruppe Guarani-tilhengere kastet stein mot klubbkontorene etter at laget rykket ned.

Det var også trøbbel på Vasco da Gamas Sao Januario-stadion i Rio, der hundrevis av Paranaense-fans ble nektet inngang til tross for at de hadde billetter. Tilhengerne hadde reist 12 timer med buss i håp om å se sitt lag sikre seriegullet.

Da de ikke fikk slippe inn svarte de med å kaste flasker og steiner etter politiet da inngangene ble stengt. Politiet måtte stoppe 14 videre busslaster med fans utenfor stadionområdet for å forhindre mer bråk.

Inne på arenaen ble Paranaense-spillerne forbannet fordi de ble nektet å varme opp på banen. Laget, som ville sikret tittelen med seier over Vasco samtidig som Santos tapte, tapte i stedet terreng etter 0-1-tap. Santos slo Sao Caetano 3-0.

(NTB-Reuters)

SKRIK:</B> Slik framsto en Botafogo-fan før møtet med Fluminese i oktober. I natt gikk flere supportere til angrep på politiet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media