Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasils fotballstjerner må holde seg langt unna OL-landsbyen

- Det er for mange fristelser der.

VIKTIG JOBB: Neymar (midten), Romulo (venstre) og Hulk viste lovende takter da Brasil slo Storbritannia i oppvarmingskamp til OL før helga. I London holder de seg langt unna deltakerlandsbyen for å være best mulig forberedt. Foto: SCANPIX/EPA/PETER POWELL
VIKTIG JOBB: Neymar (midten), Romulo (venstre) og Hulk viste lovende takter da Brasil slo Storbritannia i oppvarmingskamp til OL før helga. I London holder de seg langt unna deltakerlandsbyen for å være best mulig forberedt. Foto: SCANPIX/EPA/PETER POWELL Vis mer

(Dagbladet): For en uke siden skrev Dagbladet om de amerikanske OL-profilene som lettet på sløret om hva som virkelig skjer mellom konkurransene i deltakerlandsbyen under lekene.

- Jeg har sett utøvere ha sex under åpen himmel, på plener og mellom bygninger. Folk mister litt hemninger, fortalte blant annet USAs landslagskeeper Hope Solo.

I London skal det bo over 10 000 utøvere i deltakerlandsbyen i Stratford, og innenfor gjerder og vakter er det cafeer, frisører, spillehaller, diskoteker og kinoer.

Brasils fotballandslag skal imidlertid holde seg langt unna, skriver Guardian.

For mange fristelser
Trener Mano Menezez har fått i oppgave å lede brasilianerne til landets første OL-gull i fotball, og forberedelsene gjøres best på et avsidesliggende hotell i Hertfordshire, mener han.

- Det er for mange fristelser her, sa Menezez da han besøkte deltakerlandsbyen nylig.

- Noen av spillerne, som Neymar og andre, har allerede fått masse oppmerksomhet fra de andre utøverne under besøk her, og vi har viktige ting å gjøre under disse lekene, mener Brasil-sjefen.

Minst semifinale
Brasil stiller en knallsterk tropp i OL, og gull i lekene henger høyere i landet enn vi kanskje er vant med på vårt kontinent. At Argentina har to OL-gull i fotball gjør heller ikke saken bedre.

Spillere som Marcelo (Real Madrid), Rafael (Manchester United), Thiago Silva (PSG), Alexandre Pato (AC Milan) og Hulk (Porto) er alle med Neymar til London.

- Vi vet hva vi er i stand til, sa Menezes etter seieren over Storbritannia før helga.

- Vi går selvfølgelig for å nå semifinalen først, og så finalen men vi har mye arbeid igjen før den tid, sier han.

Brazil møter Egypt, Hviterussland og New Zealand i gruppespillet i fotballturneringen i OL.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media