Brasils stjerner rømte til lille Vagnhärad

Tok ikke sjansen på mer supportertrøbbel.

(Dagbladet.no): Fredag lagde et titalls supportere bråk på Brasils trening på Nya Ullevi, og pepret brasilianerne med stein.

- Vi blir ikke redde, men mer forstyrret av å ikke få fullført treninger og kamper som vi vil, sier Arsenal-stjernen Gilberto Silva, ifølge Dagens Nyheter.

Så da valgte man like godt å flytte hele treningen til Vagnhärad, et lite sted 12 mil utenfor Stockholm. Samtidig ble også mediene stengt ute fra deler av treningen, og bare et fåtall utvalgte fikk overvære den lukkede seansen.

- Det som skjedde i Gøteborg kan skje overalt, selv om det er hundrevis av vakter.De ville komme frem å ta oss i hånden, noen ville ha en klem. Sånt skjer, og vi er vant med det, sier Gilberto om inntrengerne i helgen.

Like diplomatiske er ikke arrangøren Kentaro Group som hentet brassene nordover. Direktør Philippe Huber forklarer flyttingen på denne måten:

- Vi vil ikke ha de idiotene hit.

Redde for at ryktet er ødelagt

Svenskene frykter nå at episoden kan forhindre at lag som Brasil kommer tilbake.

INNTRENGER: Også under lørdagens kamp mot Chile tok ivrige fans seg inn på Nya Ullevi... Foto: Reuters
INNTRENGER: Også under lørdagens kamp mot Chile tok ivrige fans seg inn på Nya Ullevi... Foto: Reuters Vis mer

- Det er bedrøvelig, og kjempesynd og skam om dette skal hindre oss i få andre fine kamper hit, sier informasjonssjef i det svenske fotballforbundet, Jonas Nystedt.

Til daglig spilles det tredjedivisjonskamper på stadionet Häradsvallen, men i dag har altså Vagnhärads hjemmefans muligheten til å se litt større stjerner på sitt eget gress.

Brasil skal møte Ghana på Råsunda i morgen.

Brasils stjerner rømte til lille Vagnhärad
MEN: da gikk det sånn..
OG SÅNN..
OG SÅNN.