Brasils trener kritiserer Messi

Brasils landslagstrener i fotball, Tite, kritiserer Lionel Messi etter at den argentinske stjernespilleren klaget over dommernivået i Copa America.

FÅR KRITIKK: Lionel Messis kommentarer den siste tiden har ikke falt i god jord hos Brasils trener Tite. Foto: Nelson ALMEIDA / AFP / NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Lionel Messis kommentarer den siste tiden har ikke falt i god jord hos Brasils trener Tite. Foto: Nelson ALMEIDA / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Brasil, som slo Argentina ut i semifinalen, endte opp med turneringsseier etter å ha slått Peru 3-1 i søndagens finale i Copa America.

Argentina vant bronsefinalen 2-1 mot Chile, men Messi mener det var gitt på forhånd at Brasil skulle gå av med turneringsseieren.

- Det er ingen tvil om at det hele er satt opp for Brasil. Jeg gidder ikke å være en del av denne korrupsjonen, sa Messi ifølge fotballmagasinet Goal.com.

Uttalelsene til den argentinske superstjernen får den brasilianske landslagstreneren til å tenne på alle pluggene.

- Han må vise mer respekt. Han må forstå når han har tapt, og han må akseptere det, sa Tite etter deres finaleseier.

Boikott

Messi boikottet medaljeseremonien etter at Argentina slo Chile i bronsefinalen lørdag i protest mot dommerne og det han mener er korrupsjon i turneringen.

Den argentinske superstjernen ble utvist etter å ha vært i tottene på chilenske Gary Medel i kampen Argentina vant 2-1. De fleste var enige om at det var en meget streng avgjørelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer