Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brasseback klar for FFK

- Håper på samba.

(Dagbladet.no): Fredrikstad FK har lenge vært på jakt etter venstreback. Nå er de omsider fornøyd med fangsten.

Når laget lander på La Manga i morgen, skal 21 år gamle Fernando Pereira Wallace alt være på plass. Det opplyser sportslig administrator Per Morten Haugen til FFK-TV.

Wallace kommer fra klubben Sheriff Tiraspol i Moldova, men er brasilianer. Så nå er det kanskje duket for sambafotball på Fredrikstad stadion?

- Det er det vi håper på, ja, sier Haugen.

At FFK endte i Moldova, som jo ikke er dagligdags jaktterritorie for en norsk klubb, skyldes at de ikke traff blink i Skandinavia.

- Vi har jobbet ganske intenst med å finne venstreback, og har lett i både Norge, Sverige og Danmark. Vi var egentlig ikke fornøyd, og gikk enda lenger sydover og endte opp med ham her, sier Haugen.

Etter at klubben har sett ham i en del kamper, har FFKs analytiker og talentspeider Joacim Jonsson vært på Kypros og finsiktet Perreira på trening og i treningskamp før klubben bestemte seg for å slå til.

FRA SHERIFF TIL PLANKEBYEN: Fredrikstad har hentet brasilianske Fernando Pereira Wallace fra Sheriff Tiraspol i Moldova.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media