Brassemål i debuten

For en debut for Stan Collymore i Bradford. Med et fantastisk brassespark sendte bråkmakeren sitt nye lag i ledelsen mot Leeds. Men Leeds kom tilbake, og tok et poeng på Valley Parade. I dagens andre derby vant Liverpool 3-1 mot Everton. Dagbladet.no fulgte kampene fra kl. 16.00.

Stan Collymore fikk en fantastisk debut for Bradford i dag. 21 minutter ut i kampen la Carbone inn til Stan, som på brassespark sendte hjemmelaget i ledelsen. Skuddet var knallhardt, vellplasert og utagbart for Paul Robinson.

Dermed fortsetter Collymore trenden med å score spektakulære mål i debuten for sine nye klubber.

Likevel fikk ikke Bradford mer enn et poeng i dag. Etter en rekke sjanser som Matt Clarke reddet mesterlig, måtte han se seg slått av Mark Viduka på en heading. I sluttminuttene presset Leeds voldsomt, og var nærmest en avgjørende scoring.

- Jeg vet at jeg bare har vært her noen dager, men jeg har allerede forstått hva denne kampen betyr for Bradford-supporterne, sa Stan før dagens kamp.

I det andre lokal derbyet i kveld, vant Liverpool 3-1 over byrival Everton. Barmby, Heskey og Berger var målcorere for Liverpool. Campbell scoret for Everton.

<B>DEBUT:</B> Stan Collymore feirer sin debutscoring for Bradford sammen med Gareth Whalley.
<B>PÅ HODE:</B> Stan Collymore sendte hele Bradford p?ode med sitt brassespark.