Brassen bedre enn Martin

Lyns nye brasilianer Edmilson slo landslagskaptein Martin Andresen i Dagbladets midtbaneduell. Men to digre kjøttsår ble for mye for brassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SLEMMESTAD (Dagbladet): To digre gnagsår gjorde at Edmilsons første prøvespill for Lyn ble kortere enn planlagt. Men han rakk å vise at ballbehandlingen sitter.

-  Spillemessig gikk det bra, men fikk selvfølgelig ikke ut alt jeg kan på grunn av gnagesår, sier Edmilson til Dagbladet.

Dagbladets tall gir brassen med Champions League-erfaring rett. Han slo knapt en feilpasning - i motsetning til Andresen - og kunne til og med scoret i sin debutkamp for Lyn.

KAMPFAKTA

Treningskamp Slemmestad stadion.

Stabæk- Lyn 1- 1 (1- 1). Mål: 1- 0 Veigar Pall Gunnarsson (6), 1- 1 Jan Derek Sørensen (22).

-  Du ser at han er en god fotballspiller. God teknikk, smarte bevelgelser og kloke valg. Han har absolutt ikke svekket sitt kandidatur, men jeg skulle gjerne sett ham i en hel omgang, sier Lyn-trener Hans Knutsen til Dagbladet.

Trenger flere kamper

Martin Andresen endte nylig på 10. plass i en bridgeturnering i New York, og det var tydelig at midtbaneeleganten ikke tok med seg fotballsko, men joggesko «over there». Touchen var ikke som den pleier. Men landslagskapteinen skal ha pluss for duellspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer